Welkom bij Tuincentrum De BruijnEen decoratieve plant voor in huis of tuin. Een kleurrijk cadeau voor een vriendin of een zakelijke relatie. Redenen genoeg om weer eens een bezoekje te brengen aan Tuincentrum De Bruijn.
Het kleurrijkste tuincentrum met eigen kwekerij van zomerbloeiers van Houten verrast je graag met een uitgebreid assortiment.

Op ruim 10.000 vierkante meter vind je alles wat groeit en bloeit. Hier is het heerlijk shoppen, kijken en vergelijken.


Zomerbloeiers

We hebben grote voorraad zomerbloeiers uit eigen kwekerij en voeren uitsluitend soorten die het bij jou goed doen! Voor vaste planten en kamerplanten heb je een royale keus en wij helpen je graag met het vullen van uw bakken en potten zodat je thuis geen geknoei van potgrond e.d. meer heeft. Tuincentrum de Bruijn is o.a. dealer van de merken Capi, Elho, Culvita, Pokon, Bayer Technoplant etc.


Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een brandende vraag, zoals: wat is een makkelijke plant? Wij hebben altijd het goede antwoord en bijbehorend assortiment voor jou klaarstaan. Of zoek je planten die weinig water nodig hebben? Ook die hebben wij in huis. Er staat altijd een medewerker met kennis van zaken voor je klaar.


Elke dag wat nieuws ontdekken

Elke keer als je langskomt, is er weer iets nieuws te ontdekken. Want wie kan zeggen dat hij een assortiment heeft dat elke dag groeit? Wij, bij Tuincentrum De Bruijn!